ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι Κυριακές μας στην Ελλάδα με ένα «κλικ» στο μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο!

Οι Κυριακές μας στην Ελλάδα με ένα «κλικ» στο μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο!

Τα Publicδιοργανώνουν τον 1ο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο, τα PublicMomentsAwards με ένα αγαπημένο θέμα: Την Κυριακή μας στην Ελλάδα!

Η μέρα που επιλέγουμε να την αξιοποιούμε όπως εμείς αγαπάμε, με ένα κινητό στο χέρι, γίνεται η τέλεια αφορμή να έχουμε για πάντοτε εικόνες με άρωμα Ελλάδας...

Της Σοφίας Μαυραντζά

Ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, που τα εξαίσια μέλη της επιτροπής θα κρίνουν το ταλέντο που έχετε στο «κλικ»!

Το Newsbomb.gr επίλεξε να σας μεταφέρει 10 από τις εντυπωσιακότερες εικόνες της Ελλάδας που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, οι 5 προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, ενώ παρακάτω ακολουθεί το δεύτερο μέρος του αφιερώματος με ακόμη 5 φωτογραφίες. Δείτε και πάρτε ιδέες για μερικές από τις συμμετοχές που διεκδικούν τα 20 έπαθλα:

1. Χειμωνιάτικο μεσημέρι στα βουνά των Χανίων (ManosTs)

Capture1

2. Straight outta a Greek postcard (Maria L.)

Capture2

3. Κόκκινα Τζουμέρκα λίγο πριν το σκοτάδι (S.BOU)

Capture3

4. Σε πρώτο πλάνο (Σωκράτης Σημαιοφορίδης)

Capture4

5. Σμήνος ψαρονιών (Nikosf)

Capture5

Χορτάσατε Ελλάδα; Αποκλείεται! Ο μοναδικός διαγωνισμός με θέμα: «Οι Κυριακές μας» σας καλούν να απαθανατίσετε τη φύση, τους ανθρώπους ή την πόλη σας και να λάβετε μέρος!

Ο φωτογράφος Θοδωρής Μάρκου μπορεί να σας βοηθήσει με μερικές συμβουλές και να εμπνευστείτε από την πείρα του, αν ρίξετε μια ματιά εδώ. Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Μάρκου ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2006 και είναι αυτοδίδακτος. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αναλογική φωτογραφία, ενώ συνεχίζει να εμφανίζει και να εκτυπώνει φιλμ σε σκοτεινό θάλαμο. Στον ελεύθερο φωτογραφικό του χρόνο αρέσκεται να φωτογραφίζει πορτραίτα, αστικό τοπίο και φύση. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένου του AthensPhotoFestival 2010, και έχει πραγματοποιήσει μια ατομική έκθεση. Διδάσκει φωτογραφία από το 2011, ενώ από το 2012 αρθρογραφεί στο περιοδικό «Φωτογράφος» και από το 2014 έχει μπει στο χώρο της διαφήμισης και της κινούμενης εικόνας. Μάλιστα, παραδίδει σεμινάρια φωτογραφίας που διοργανώνονται από τα καταστήματα Public!

Μπείτε και ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές στο www.publicmoments.gr
#Public #Publicmoments #Sundays #OiKyriakesmas #photos #video