ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Ιπποφαούς

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Ιπποφαούς

Γνώριζες ότι το Iπποφαές είναι το απόλυτο δυναμωτικό; Πλούσιο σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα και αμινοξέα, συγκεντρώνει τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεστε για δύναμη και ευεξία. Ας δούμε αναλυτικά πώς θα σας βοηθήσει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Της Κατερίνας Ηλιάκη

Βιταμίνες για τόνωση και ενέργεια

Το Iπποφαές αποτελεί ένα από τα πιο θρεπτικά συμπληρώματα διατροφής που περιέχει σχεδόν το σύνολο των βιταμινών που ρυθμίζουν τις σωματικές λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες και το άγχος.

Πιο συγκεκριμένα:

Βιταμίνη Α: Ενισχύει την υγεία του δέρματος, την εμφάνιση των μαλλιών και των νυχιών και αυξάνει την αντοχή του οργανισμού.

Βιταμίνη Β: Το Ιπποφαές συγκεντρώνει βιταμίνες του συμπλέγματος B με αγχολυτική δράση, λόγω της θετικής επίδρασης που έχει στο νευρικό σύστημα.

Βιταμίνη C: Έχει περίπου 15 φορές περισσότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από το πορτοκάλι και κατατάσσεται στις πιο πλούσιες πηγές με αντιοξειδωτική δράση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη D: Βοηθά στην απορρόφηση ασβεστίου και φροντίζει για την καλή διατήρηση των οστών.

Βιταμίνη Ε: Βελτιώνει την πνευματική και σωματική απόδοση του οργανισμού και αυξάνει τη ζωτικότητα!

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Σύμφωνα με έρευνες, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης διαβήτη Ι σε παιδιά που κινδύνευαν να αναπτύξουν τη νόσο. Μειώνουν επίσης την πίεση και τον κίνδυνο θρομβωτικών αγγειακών επεισοδίων.

Αντιοξειδωτική δράση

Το Ιπποφαές περιέχει περισσότερα από 15 ενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες και χαρίζουν μεγαλύτερη ζωτικότητα.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες δεν σταματούν εδώ: Περιέχει περισσότερα από 190 θρεπτικά στοιχεία και είναι από τη φύση του ένας έτοιμος συνδυασμός συστατικών ο οποίος δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, γλουτένη και λακτόζη. Έτσι, αυξάνει την αντοχή του οργανισμού, ενισχύει την πνευματική και σωματική απόδοση.

Για καλύτερα αποτελέσματα, λαμβάνετε μια μαλακή κάψουλα SUPERFOODS Ιπποφαές Eubias την ημέρα, η οποία περιέχει όλες τις θρεπτικές ουσίες του καρπού και διατηρεί τα πολύτιμα συστατικά στοιχεία του. Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά συμπληρώματα διατροφής και σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή θα σας χαρίσει υγεία και ευεξία!