ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ενέργεια «Φίλεψέ τους» υπόθεση όλων μας

Η ενέργεια «Φίλεψέ τους» υπόθεση όλων μας

Η φιλοξενία, μία έννοια που συμπορεύεται για χιλιάδες χρόνια με την ελληνική ιστορία και είναι ταυτόσιμη με την παράδοση του τόπου μας, συνεχίζει να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της Ελλάδας και της Κύπρου. Αυτή η αρετή είναι που μας κάνει ξεχωριστούς και τον τόπο μας να θεωρείται κάτι παραπάνω από όμορφος! Και αυτή μας καλεί να αναδείξουμε για μια χρονιά ακόμα η AEGEAN.

Η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία μαζί με όλους εσάς φιλεύει για άλλη μια φορά τους ξένους επισκέπτες που αναχωρούν από τη χώρα μας με ποικίλα παραδοσιακά προϊόντα που προσέφεραν Έλληνες και Κύπριοι παραγωγοί! Μέσα από ένα διευρυμένο πλέον αριθμό αεροδρομίων, που περιλαμβάνει Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ρόδο και Λάρνακα, η AEGEAN προσφέρει στους ξένους ταξιδιώτες αυθεντικά παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μέσω της επιτυχημένης online πρωτοβουλίας «Φίλεψέ τους». Έτσι, το «Φίλεψε τους» γίνεται από φέτος ακόμα πιο έντονα υπόθεση όλων μας, μεταφέροντας την πρωτοβουλία σε περισσότερους προορισμούς, αναδεικνύοντας παράλληλα περισσότερους παραγωγούς της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς.

Τα φιλέματα φέτος ταξιδεύουν από περισσότερα αεροδρόμια και έτσι φτάνουν στα χέρια περισσότερων επισκεπτών που επέλεξαν να γνωρίσουν από κοντά την Ελλάδα και την Κύπρο, επισφραγίζοντας έτσι την ιερή παράδοση της φιλοξενίας και αποτελώντας ένα έμπρακτο «ευχαριστήριο» στους επισκέπτες μας. Παράλληλα το «Φίλεψε τους» έχει ως στόχο την ανάδειξη ακόμα περισσότερων ντόπιων παραγωγών, με τα παραδοσιακά προϊόντα που φιλεύονται, να προέρχονται φέτος από 23 Έλληνες και 9 Κύπριους παραγωγούς.

Η AEGEAN μας υπενθυμίζει ότι όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε την όμορφη και φιλόξενη εικόνα της Ελλάδας και της Κύπρου! Για να μπορέσεις να φιλέψεις και εσύ τους επισκέπτες μας, με ένα από τα παραδοσιακά φιλέματα της ενέργειας «Φίλεψε τους», μπες στο filepsetous.gr (για Ελλάδα) και στο cyprus.filepsetous.com (για Κύπρο) και ακολούθησε τα βήματα..

Ας αναδείξουμε την πιο όμορφη και φιλόξενη εικόνα της Ελλάδας και της Κύπρου ευχαριστώντας με ένα φίλεμα τους χιλιάδες ξένους επισκέπτες που επέλεξαν την Ελλάδα και την Κύπρο για τις διακοπές τους. Είναι υπόθεση όλων μας!