ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CHEFI, το εστιατόριο που θα αναφωνήσεις: «WTF?»

CHEFI, το εστιατόριο που θα αναφωνήσεις: «WTF?»

WTF? Αυτό ακριβώς σκέφτεσαι με το που μπεις στο Chefi . Έχει την πιο ζεστή ατμόσφαιρα που σε κάνει αμέσως να νιώθεις οικεία.

Κατερίνα Ηλιάκη

Χαμογελαστοί άνθρωποι, οι Cure να σου τραγουδάνε, ένας μετρ με ζωγραφιστό παπιγιόν στην μπλούζα, ο οποίος «χορεύει» φορτωμένος με πολύχρωμα πιάτα στα χέρια του και… μικρές λεπτομέρειες που σε προκαλούν να ανακαλύψεις τον χώρο!

Η αλήθεια είναι πως όταν μου ζητήθηκε να πάω σε ένα γκουρμέ εστιατόριο στο Χαλάνδρι είχα στο μυαλό μου κάτι τελείως διαφορετικό. Σκεφτόμουν τη στερεοτυπική εικόνα με την οποία κάποιος συνδέει τα «κυριλέ» μαγαζιά: Αποστειρωμένος χώρος, τεράστια πιάτα με ελάχιστο φαγητό και μακροσκελή ονόματα, απλησίαστες τιμές, αυστηροί μετρ, καθωσπρέπει κόσμος, πολλή ησυχία... Στο Chefi όμως δεν φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις τα μαχαιροπίρουνα, επειδή σκέφτεσαι ότι μπορεί να κάνεις θόρυβο. Αντίθετα, ο χώρος σε κάνει να αισθάνεσαι πραγματικά άνετα. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους του: Μπορείς να τους ρωτήσεις οτιδήποτε και να τους συμβουλευτείς ανεπιφύλακτα.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Τα εξαιρετικά πιάτα του Chefi θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος! Δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως όλοι στο μαγαζί που σε περιποιούνται διακριτικά από την ώρα που θα φτάσεις μέχρι να φύγεις. Στην επίσκεψή μου κατάλαβα επιτέλους την έννοια της «προσιτής πολυτέλειας», από την πρώτη στιγμή: Όταν έκατσα στο τραπέζι, που μπορεί να μην είχε τραπεζομάντηλο, αλλά είχε αφρολέξ στο κάτω μέρος του για να μην… σκιστεί το καλσόν μου, όταν μου έφεραν αφράτο ψωμί και σπιτικά ντιπ με μυρωδικά από τον κήπο τους μέχρι να έρθει το φαγητό μου και όταν με αποχαιρέτησαν με τον πιο γλυκό τρόπο με τις καλύτερες τρούφες σοκολάτες που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής… Πραγματικά, WTF?

Την παράσταση φυσικά κλέβει το φαγητό!

Φρέσκες παπαρδέλες ταρτούφο, ένα πρωτότυπο ριζότο αφιερωμένο στη χωριάτικη σαλάτα και μία μαγική τάρτα μανιταριών προσγειώνονται στο τραπέζι μου… Δεν έχει νόημα να το περιγράψω, πρέπει να το δοκιμάσεις για να καταλάβεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τρούφες σοκολάτας, το κέρασμα του μαγαζιού, είναι ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσεις το γευστικό σου ταξίδι στο Chefi! Θα σε κάνουν για μία ακόμη φορά να αναφωνήσεις: «WTF?». Βέβαια, μετά το καλύτερο γεύμα που έχεις φάει ποτέ, θα καταλάβεις ότι υπάρχει και μία δεύτερη ερμηνεία… Word’s Top Food (only at Chefi)!

CHEFI The Restaurant

Περικλέους 31, Χαλάνδρι.

Κρατήσεις: 210 68 15 774

therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr