ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Χαϊκάλης στο Newsbomb.gr:«Δεν με στήριξε ο Καμμένος - Δεν είμαι ο χαζός ηθοποιός που νόμιζαν»

Ο Χαϊκάλης στο Newsbomb.gr:«Δεν με στήριξε ο Καμμένος - Δεν είμαι ο χαζός ηθοποιός που νόμιζαν»

«Όταν μειώνεις τους μισθούς των βουλευτών, αφήνεις «παραθυράκια» απ' όπου μπορούν να πάρουν χρήματα...», επισημαίνει με νόημα, ο Παύλος Χαϊκάλης. Σε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη, ο πρώην Υπουργός «ανοίγει» τα χαρτιά του και «καρφώνει» τόσο τον Υπουργό Άμυνας όσο και την κυβέρνηση για τους λάθους χειρισμούς της.

«ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ» ΛΕΕΙ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Συνέντευξη στην Αμέλια Αναστασάκη

Μετά από αρκετό καιρό, ο Παύλος Χαϊκάλης «λύνει» τη σιωπή του στο Newsbomb.gr και εξομολογείται τι ήταν αυτό που τελικά τού «στοίχισε» την πολιτική του καριέρα. «Ο Πάνος Καμμένος έβγαινε και έλεγε δημόσια ότι με έχει αδικήσει και θα με ''αποκαθιστούσε πολιτικά''. Από εκεί και πέρα, δεν έγινε καμία κίνηση. Δεν κρατάω όμως κακία σε κανέναν, αλλά τόσο ο Καμμένος όσο και το κόμμα μου έπρεπε να με στηρίξει». «Εγώ ξέρω τι πληρώνω. Αφενός την απόπειρα δωροδοκίας που κατήγγειλα το 2014, και αφετέρου το 7,5% που πήρα ως υποψήφιος περιφερειάρχης, την ώρα που το ποσοστό του κινήματος που άνηκα δεν ξεπερνούσε το 3,5%!».

«Οι βουλευτές έχουν πολλά έξοδα. Πόσο μάλλον οι βουλευτές της επαρχίας....Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας βουλευτής δεν εργάζεται 8ωρο!», αναφέρει στο Newsbomb.gr ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο πρώην Υπουργός αποκαλύπτει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «από ένα σημείο και μετά δεν λειτούργησαν προς όφελος της κοινωνίας». Μάλιστα, τονίζει με νόημα ότι «ως συγκυβέρνηση δεν έπρεπε να φέρει θέματα όπως της ιθαγένειας και του τεμένους».

Ο Παύλος Χαϊκάλης διετέλεσε για λίγο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ιούλιος 2015- Αύγουστος 2015). Μιλώντας στο Newsbomb.gr δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του πάνω σε πολλά «θολά» σημεία που από τότε -το ακόμα υπό συζήτηση σχέδιο-περιελάμβανε ο ασφαλιστικός νόμος. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι, «είχα πει εξαρχής στον Γιώργο Κατρούγκαλο ότι αν εφαρμοστεί το προτεινόμενο πρόγραμμα των ασφαλιστικών εισφορών, εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έκλεινα την εταιρεία μου! Πράγμα που έπραξα κιόλας».

Στην κάμερα του Newsbomb.gr, ο Παύλος Χαϊκάλης εξομολογείται ότι «αν είχε μείνει στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σίγουρα θα είχε παραιτηθεί διότι δεν θα υπέγραφε τις μειώσεις των συντάξεων».

Παρά την δυσαρέσκεια που εκφράζει για το πολιτικό σύστημα της χώρας, δηλώνει ότι το κεφάλαιο «πολιτική» για τον ίδιο δεν έχει ακόμη κλείσει, και θέλει όσο μπορεί να είναι παρών στα δρώμενα. Ο κ. Χαϊκάλης τονίζει ότι, «δεν έχει ιδεολογίες, αλλά όραμα». Επιμένει ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, «δεν υπάρχει κανένα κόμμα και καμία κίνησης αντίδρασης στα τεκταινόμενα».

Κυρίαρχο όμως ρόλο στην ζωή του Παύλου Χαϊκάλη διαδραματίζει η υποκριτική. Αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr τα θεατρικά και τηλεοπτικά του «μονοπάτια»...

Σχετικές ειδήσεις