ΕΡΓΑΣΙΑ

Προνοιακά επιδόματα Ιουλίου/Αυγούστου: Ξεκίνησε η πληρωμή - Δείτε τις ημερομηνίες ανά δήμο

Προνοιακά επιδόματα Ιουλίου/Αυγούστου: Ξεκίνησε η πληρωμή - Δείτε τις ημερομηνίες ανά δήμο

Η λίστα ενδέχεται να ανανεώνεται σε περίπτωση που υπάρξουν νέες ανακοινώσεις από τους Δήμους.

Πότε πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα. Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες καταβολής.

Δήμος Πατρέων:

Σήμερα, Τρίτη 12/9/2017, τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου Αυγούστου από το Δήμο Πατρέων. Από την Αντιδημαρχία Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας ανακοινώνεται ότι οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων θα πληρωθούν τα επιδόματα την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Δήμος Αλεξανδρούπολης:

Καταβολή προνοιακών επιδομάτων απο το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου θα καταβληθούν στους δικαιούχους σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017.

Δήμος Καλαμάτας:

Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2017, θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των κατοίκων της Καλαμάτας, τα προνοιακά επιδόματα. Το συνολικό ποσόν ανέρχεται σε 1.632.214,39 ευρώ και αφορά 2.166 δικαιούχους απ’ όλη τη Μεσσηνία, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, εξυπηρετεί όλο το Νομό.

Δήμος Ελευσίνας:

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας ενημερώνει ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017.

Δήμος Αλεξανδρούπολης:

Σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους της Αλεξανδρούπολης.

Δήμος Ασπροπύργου:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, η αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, που εδρεύει στο Δημοτικό Κτίριο της συνοικίας «Γερμανικά», του Δήμου Ασπροπύργου, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και σήμερα, Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η καταβολή των Προνοιακών Επιδομάτων, στους λογαριασμούς των δικαιούχων Δημοτών του Ασπρόπυργου.

Δήμος Ηρακλείου Κρήτης:

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι η πίστωση λογαριασμών 2.559 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μονίμων κατοίκων του Δήμου Ηρακλείου για το δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει από σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017.

Δήμος Χανίων:

Σήμερα, Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, θα δοθούν στους δικαιούχους του νομού Χανίων τα επιδόματα πρόνοιας για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χανίων. Συνολικά στους 2.298 δικαιούχους δώδεκα κατηγοριών αναπηρίας θα δοθούν 1.661.409 ευρώ.

Δήμος Θεσσαλονίκης:

Aνακοινώνεται ότι αρχίζει από αύριο, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2017, από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία καταβολής των επιδομάτων γίνεται πλέον μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εισπράττουν μέσω του ειδικού λογαριασμού τους.

Δήμος Σερρών:

Από την Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών, ανακοινώνεται ότι, τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2017, θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους αύριο, Τετάρτη 13-09-2017.

Δήμος Νάουσας:

Ο δήμος Νάουσας ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων που αφορά το χρονικό διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2017 θα γίνει κανονικά αύριο, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017. Τα ποσά θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μέσω του διατραπεζικού συστήματος πληρωμών ΔΙΑ.Σ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για οποιαδήποτε πληροφορία από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας οι οποίοι παραμένουν στην διάθεση τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δήμος Αθηναίων:

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 πιστώθηκαν τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου-Αυγούστου 2017, από το δήμο Αθηναίων, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Σχετικές ειδήσεις