ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Οι εφοπλιστές να στηρίξουν τη χώρα

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Οι εφοπλιστές να στηρίξουν τη χώρα

Μήνυμα με σαφές περιεχόμενο, προς την εφοπλιστική κοινότητα έστειλε ουπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλής, μιλώντας αποκλειστικά στο CNN.GR - «Είναι ανάγκη να στηρίξουν τη χώρα» λέει ο κ. Κουρουμπλής επαναφέροντας στην επικαιρότητα το ζήτημα της φορολόγησης των Ελλήνων Εφοπλιστών

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

«Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ελληνική ναυτιλία αλλά και οι Έλληνες εφοπλιστές πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχει ανάγκη να στηρίξουν τη χώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε με το Cnn.gr στο σημείο που βυθίστηκε το Αγία Ζώνη ΙΙ και προκάλεσε την τεράστια οικολογική καταστροφή.

Με αφορμή τις πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και το διεθνή διασυρμό της χώρας μας λόγω της φορολογικής ασυλίας των Ελλήνων Εφοπλιστών, ο υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά:

«Κοιτάξτε, βρισκόμαστε σε μια διαπραγμάτευση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε. και αναζητούμε τρόπους με τους οποίους θα λυθεί αυτή η υπόθεση. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ελληνική ναυτιλία αλλά και οι Έλληνες εφοπλιστές πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχει ανάγκη να στηρίξουν τη χώρα και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και πρέπει να το κάνουν, από τη στιγμή που η χώρα τους στηρίζει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

Είναι προφανές ότι το ζήτημα των εξωπραγματικών προνομίων τις οποίες απολαμβάνουν οι Έλληνες εφοπλιστές έχει φτάσει στο ως εδώ και μη παρέκει...

Ακόμα και τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα αντιλαμβάνονται ότι το ζήτημα αυτό εκθέτει τους ίδιους και συνολικά το χώρο της Αριστεράς στα μάτια του Ελληνικού λαού που δεινοπαθεί υπό το βάρος των μνημονίων.

Υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να «σταθούν» σε κανένα δημόσιο διάλογο και, πολύ περισσότερο, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ την εθελόδουλη στάση έναντι των εφοπλιστών.

Όπως έχει αποκαλύψει και τονίσει το Newsbomb.gr, δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί η φορολογική αδικία εις βάρος των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν η φορολογία που καταβάλλουν οι ναυτικοί να είναι τετραπλάσια αυτής που καταβάλλουν τα πλοία στα οποία εργάζονται ως αξιωματικοί ή και ως κατώτερα πληρώματα...!

Διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για τη φορολογία των Εφοπλιστών

Η οργή του κόσμου είναι πλέον χείμαρρος έτοιμος να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα social media - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Σχετικές ειδήσεις