ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΣΕΕ: Άμεση εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΣΕΕ: Άμεση εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, συνεχάρη η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Στη συγχαρητήρια επιστολή της η ΕΣΕΕ ζητά την άμεση εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η «αλλαγή στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό» να σηματοδοτήσει και την απαραίτητη «αλλαγή πλεύσης» για τους μικρομεσαίους της αγοράς.

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως διατυπώθηκε στη ΔΕΘ, για την ελληνική επιχειρηματικότητα είναι ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει αξία μόνο εάν εφαρμοστεί άμεσα από το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης» αναφέρει η ΕΣΕΕ.

«Ο Έλληνες έμποροι ζητάμε από την κυβέρνησή σας να στηρίξει τους μικρομεσαίους της αγοράς, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να δουλέψουμε, να παράξουμε και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας αλλά και προστιθέμενη αξία στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Η πρόταξη ενός τέτοιου σχεδίου λύσεων στο κυβερνητικό σας έργο είναι ο μόνος δρόμος για να υπάρξει ξανά κοινωνική δικαιοσύνη και διάλογος, συνεργασία και αλληλεγγύη, μέλλον και προοπτική προς όφελος όλων των παραγωγικών τάξεων της χώρας» καταλήγει η επιστολή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σχετικές ειδήσεις