ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kουντουρά: Υπάρχει χώρος για επενδύσεις στις ξενοδοχειακές υποδομές

Kουντουρά: Υπάρχει χώρος για επενδύσεις στις ξενοδοχειακές υποδομές

Στις πρωτοβουλίες για απόσυρση παλαιών τουριστικών μονάδων και στην δρομολόγηση κινήτρων για υλοποίηση νέων ξενοδοχείων, στάθηκε η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά από το βήμα του συνεδρίου της Prodexpo.

Όπως είπε στόχος του υπουργείου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε, ότι υπάρχει χώρος για τους ξένους επενδυτές που θα θελήσουν να επενδύσουν στις ξενοδοχειακές υποδομές, καθώς το μέλλον επιτάσσει επενδύσεις στα σύνθετα τουριστικά καταλύματα.

Η Έλενα Κουντουρά και 40 εκπρόσωποι Επιμελητηρίων συζητούν για τον τουρισμό

Παράλληλα, ένα τετραήμερο γεμάτο από συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές αρχίζει σήμερα στη Ζάκυνθο με αφορμή τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ).
Αυτές τις ημέρες η Ζάκυνθος θα φιλοξενήσει 40 Προέδρους Επιμελητηρίων, Υπουργούς και ανθρώπους των γραμμάτων και της επιχειρηματικότητας οι οποίοι θα χαιρετίσουν, θα μιλήσουν και θα εισηγηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ανάμεσά τους, η αν. Υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κ. Μίχαλος, ο Όττο Κεντζλερ, επίτιμος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Γερμανών Βιοτεχνών και συνεργάτης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ κ. Θρασύβουλος καλογρίδης.
Αυτή την ώρα, στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου διεξάγεται πανηγυρική ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα: «Τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και οι επιπτώσεις τους στις επιχειρήσεις και ειδικότερα στον τουρισμό». Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Σχετικές ειδήσεις