ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καραμανλής και τα σκάνδαλα Παπανδρέου

Ο Καραμανλής και τα σκάνδαλα Παπανδρέου

Με σενάρια επιστημονικής φαντασίας μοιάζουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής συλλέγει στοιχεία για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πέραν των όσων αναφέρονται για τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στην τρόικα των δανειστών, υπάρχουν πολλές λογιστικές καταστάσεις από κινήσεις λογαριασμών του εξωτερικού και ακίνητα που περιήλθαν στην κατοχή μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου την περίοδο 2009-2011 μέσω off shore .

Μα, είναι ποτέ δυνατόν ο κ. Κώστας Καραμανλής να συγκεντρώνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Γ. Παπανδρέου και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα;

Σιγά μην προσέλαβε και μυστικούς αστυνομικούς για να βγάλει στη φόρα τα μυστικά της οικογένειας Παπανδρέου…

Για να ενοχοποιήσει κάποιος τον Γ. Παπανδρέου και την οικογένειά του, δεν χρειάζεται ούτε ντετέκτιβ να προσλάβει, ούτε «μυστικούς φακέλους» να συλλέγει...

Αρκεί να ανοίξει κάποιος το φάκελο με το μεγάλο «πλιάτσικο» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Που κάποιοι επιμένουν να υποβαθμίζουν παρά τα 500 εκ. Ευρώ που έκαναν φτερά σύμφωνα με το πόρισμα Νικολούδη. Αυτό το χρήμα βεβαίως χρησιμοποιήθηκε και για την εξαγορά της σιωπής ορισμένων, τον καιρό των πολιτικων εγκλημάτων του τ. Πρωθυπουργού.

Δεν χρειάζεται καμία άλλη έρευνα για τον κ. Παπανδρέου. Αυτά αρκούν για πολλά πολλά χρόνια!