ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Σοβαρή υπόθεση – Κυβέρνηση: Άθλια παράσταση

Τσίπρας: Σοβαρή υπόθεση – Κυβέρνηση: Άθλια παράσταση

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις καταγγελίες Χαικάλη για προσπάθεια χρηματισμού του.

Μετά τις αποκαλύψεις του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., ότι κάποιοι επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ παράλληλα ο κ. Σκουρλέτης σε δημόσιες δηλώσεις του τόνισε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί πρόσφατα, έπειτα από κάποια δημοσιεύματα, στον χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, είχε κατηγορηθεί ότι «δηλητηριάζει» την πολιτική ζωή της χώρας, σε μια κρίσιμη μάλιστα περίοδο για την Ελλάδα.

«Σήμερα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε ότι «η αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, επιβάλλεται η εισαγγελία να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία», τόνισε ο ίδιος.

Πιο ψύχραιμος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης – μέσα από τον λογαριασμό του στο Τwitter – ζήτησε να διερευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες και προέτρεψε τον ίδιο τον κ. Χαϊκάλη να δώσει ονόματα!

«Η καταγγελία του Χαϊκάλη απαιτεί άμεση διερεύνηση από την Δικαιοσύνη και υπεύθυνη ενημέρωση. Όχι πονηρές "διαροές". Ο ίδιος δε, να δώσει ονόματα», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΙΚΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών, το πολιτικό θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ρίχνει λάδι στη φωτιά. Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη επιχειρώντας να υποβαθμίσει το θέμα δηλώνει ότι πρόκειται για υπόθεση αντίστοιχη της Ξουλίδου, που στόχο έχει να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Μάλιστα η κυρία Βούλτεψη κάνει λόγο για άθλιες παραστάσεις τις οποίες όπως λέει βιάστηκε να υιοθετήσει ο Τσίπρας.

Ολόκληρη η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου έχει ως εξής:

«Μετά τις «καταγγελίες» για ...κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης.

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας.

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

Είναι προφανές πως όσο πλησιάζουμε στην δεύτερη και στην τρίτη ψηφοφορία η πόλωση θα φτάσει στο ζενίθ και οι δυο πλευρές θα δώσουν μάχες με ότι όπλα διαθέτουν.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις