ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση Σαμαρά κατά Χαϊκάλη

Μήνυση Σαμαρά κατά Χαϊκάλη

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση με αφορμή όσα είπε απόψε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σαρωτικές. Με μήνυση απαντά ο πρωθυπουργός στον Παύλο Χαϊκάλη και στις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Ο κ. Χαϊκάλης επανέλαβε στο κεντρικό δελτίο του Μega, ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ ανέφερε ότι ο μεσάζοντας, ο οποίος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος, στις συζητήσεις τους έκανε λόγο ότι λειτουργεί εξ' ονόματος του περιβάλλοντος Σαμαρά και ενός τραπεζίτη.

Η δήλωση αυτή του κ. Χαϊκάλη προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση κατά του κ. Χαϊκάλη και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Είναι προφανές ότι όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες ξεπερνούν κάθε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης και πλέον οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε ένα άνευ προηγουμένου ανορθόδοξο πόλεμο με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η απάντηση Χαϊκάλη στη μήνυση Σαμαρά

Ο κ. Χαϊκάλης μαθαίνοντας για τη μήνυση του πρωθυπουργού τόνισε ότι ο ίδιος κοιμάται ήσυχος και δεν τον φοβίζει αυτή η εξέλιξη.

Όπως είπε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις δέχεται καλοπροαίρετα τη μήνυση του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του, ενώ υπογράμμισε ότι τα όσα κατήγγειλε δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Παρ' ότι ο μεσάζων εμπλέκει το όνομα του πρωθυπουργού, εγώ δεν τον κατηγορώ», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν ξέρω αν ενέχεται ο πρωθυπουργός. Είναι βλάβη για τον πρωθυπουργό, για το τραπεζικό σύστημα, για τη χώρα. Εγώ τι έπρεπε να κάνω; Να μην κατονομάσω τα στοιχεία στον εισαγγελέα;» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγώντας γιατί προχώρησε στις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του.

Σχετικές ειδήσεις