ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ύβρεις Σαμαρά εναντίον Τσίπρα, για ανύπαρκτη είδηση!

Ύβρεις Σαμαρά εναντίον Τσίπρα, για ανύπαρκτη είδηση!

Τελειωμό δεν έχει του κακού η σκάλα για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που επέλεξε την ώρα της ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης για να εξαπολύσει σειρά ύβρεων εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή μια είδηση που... δεν υπήρξε!

Λίγο νωρίτερα, είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου η «είδηση» ότι κάποιος έσκισε τον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Σαμαρά. Μόνο που πρόκειται για μια ψεύτικη είδηση στην οποία η Νέα Δημοκρατία απάντησε με επίσημη ανακοίνωση, χωρίς να τη διασταυρώσει.

Μόλις δημοσιεύθηκε, λοιπόν, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, κι ενώ όλη η Ελλάδα αναμένει τα μέλη της να μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο, ώστε να ορκιστούν, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους.
Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής, κατασκεύασαν και διέδωσαν ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας "η Ελλάς Ευγνωμονούσα" του Θ. Βρυζάκη, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επανατοποθέτησε εκεί.
Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο».

Σχετικές ειδήσεις