ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας πρέπει να τελειώνει με τους ΑΝΕΛ λέει ο Σουλτς

Ο Τσίπρας πρέπει να τελειώνει με τους ΑΝΕΛ λέει ο Σουλτς

Eυθεία παρέμβαση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Ζητά από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τερματίσει τη συμμαχία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Στην αυριανή έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει "νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος" και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Ενώ για τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης, θυμίζοντας ότι σε συνέντευξη του ο υπουργός Αμυνας στη Bild είχε απειλήσει να χορηγήσει στους μετανάστες χαρτιά για άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Επίσης ο Μάρτιν Σουλτς ανέφερε για τον Ελληνα υπουργό Άμυνας, ότι στη συνέντευξή του στη Bild μίλησε για τον Β. Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας.

«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε καλά ότι ο κ. Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας. Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών," σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Σχετικές ειδήσεις