ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκάλοπ: Συμφωνείτε με τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Γκάλοπ: Συμφωνείτε με τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πρόσωπο που απασχολεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αρκετές από τις συνεδριάσεις της Βουλής. Ο λόγος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της Βουλής δέχεται τις περισσότερες επικρίσεις από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο - Πάρτε θέση τώρα στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb.gr

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει ανοίξει «μέτωπα» με όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ πολλές φορές έχει δεχθεί κριτική ακόμα και από τα στελέχη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βασική «κατηγορία» που της προσάπτουν οι επικριτές της είναι η υποκειμενική ερμηνεία του κανονισμού της Βουλής και το γεγονός ότι λειτουργεί περισσότερο με βάση τις προσωπικές της στρατηγικές, παρά ως Πρόεδρος όλου του Σώματος.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς, και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι εκ των βασικών «αντιπάλων» της στις περισσότερες συνεδριάσεις, ενώ οι περισσότεροι ζητούν από τον κ. Τσίπρα να επέμβει προκειμένου να τη «συνετίσει».

Τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των έντονων διαφωνιών που υπάρχουν με αρκετούς βουλευτές, στο παρασκήνιο, έχει φουντώσει η συζήτηση για το αν πρέπει να κατατεθεί «πρόταση μομφής» εναντίον της από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το Newsbomb.gr ανοίγει το θέμα στο δημόσιο διάλογο. Πάρτε θέση τώρα και καταθέστε την άποψή σας αν συμφωνείτε με τη στάση που κρατάει η πρόεδρος της Βουλής και με τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της.

Συμφωνείτε με τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρος της Βουλής;

  • 79%
  • 20%
  • 0%
24697 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί