ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. «σφυροκοπεί» τη ΝΔ για την εξωτερική πολιτική

Ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. «σφυροκοπεί» τη ΝΔ για την εξωτερική πολιτική

Με βολές κατά ριπάς, ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. σφυροκόπησε μέσω twitter τη ΝΔ για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Κώστα Τασούλα, συντονιστή ΟΔΕ Άμυνας και Εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ.

Ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τασούλας, σχετικά με τη ματαίωση της συνάντησης του Π. Καμμένου με τον Αμερικανό ομόλογό του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος αναχώρησε για τις ΗΠΑ, προκειμένου όπως προανήγγειλε, να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, χωρίς όμως να είχε σιγουρέψει, όπως φαίνεται, τη συνάντηση!

Πληροφορούμεθα ότι ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ δεν θα ευκαιρήσει να συναντήσει τον κ. Καμμένο , παρά τις …γενναιόδωρες προσφορές του τελευταίου για παραχωρήσεις βάσεων, επισκευές αεροσκαφών ύψους 500 εκ. δολαρίων και εκμετάλλευσης του 30% των μελλοντικών κοιτασμάτων πετρελαίου.

Λυπούμαστε πραγματικά για αυτή την εξέλιξη, που δείχνει, πως τόσο σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σπατάλησε τόσο κεφάλαιο αξιοπιστίας της χώρας μας».

Οι απαντήσεις από τον γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ. ήρθαν αμέσως και στην κυριολεξία αποδομούν τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως έγραψε στο twitter ο Γιάννης Μοίρας:

-Μιλάει το κόμμα Σαμαρά για Εξωτερικά, που δεν αντέδρασε όταν ο Βέμπερ του ΕΛΚ είπε τα Ίμια δεν είναι παρά μία περιοχή δίπλα στην Τουρκία!!!

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά στου οποίου τα μούτρα έτριψε ο Ερντογάν απαίτηση για συνιδιοκτησία/συνεκμετάλλευση Αιγαίου(kazan-kazan).

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά που έριξε κυβέρνηση για το "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική" και τώρα είναι υπέρ χρήσης από Σκόπια.

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά το οποίο είναι εντός ΕΛΚ αδελφό κόμμα του VMRO του Γκρούεφσκι που τρέφει τον φανατισμό & τον αλυτρωτισμό

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά στην κυβέρνηση του οποίου ο ΥΠ.ΕΞ. μιλούσε για βομβαρδισμό Άσαντ πριν ΝΑΤΟ-ΕΕ έχουν καν καθαρή εικόνα.

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά στην κυβέρνηση του οποίου ο ΥΠ.ΕΞ. είχε σπεύσει πρώτος να "υιοθετήσει" τους Ουκρανούς νεοναζί.

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά που είχε μιλήσει όχι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου αλλά για Έλληνα Πρόεδρο/συνάντηση με Ομπάμα.

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά που ως κυβέρνηση κατάφερε μέσα σε ελάχιστο διάστημα να αποξενώσει την Ελλάδα από ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα κ.α.

-Μιλάει για Εξωτερικά το κόμμα Σαμαρά, ο οποίος απέναντι σε κορυφαίους ηγέτες με τους υπουργούς τους, παρέτασσε Χρύσανθο, Παπασταύρου, Πτωχό.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις του Γιάννη Μοίρα στο twitter

MOIRAS 1
MOIRAS 2

Σχετικές ειδήσεις