ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Καλφαγιάννη στην ομιλία Τσίπρα για ΕΡΤ – Αποδοκιμάστηκε και αποχώρησε (video)

Παρέμβαση Καλφαγιάννη στην ομιλία Τσίπρα για ΕΡΤ – Αποδοκιμάστηκε και αποχώρησε (video)

Την έντονη αποδοκιμασία των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία «άνοιξε» τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, γνώρισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Και αυτό γιατί ο κ. Καλφαγιάννης, την ώρα που o πρωθυπουργός έστελνε ένα ακόμη σαφές μήνυμα στους δανειστές, τους ολιγάρχες και την τρόικα… εσωτερικού, επέλεξε να κάνει… αντιπολίτευση, δημιουργώντας εσκεμμένα (;) ένταση.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, που όπως είπε, αποτελεί συμβολικό ορόσημο, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης τον διέκοψε φωνάζοντας «Ναι, αλλά χωρίς τους εργαζόμενους».

Η παρέμβασή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, όχι μόνο να μην κερδίσει τις... εντυπώσεις (όπως ίσως ήλπιζε), αλλά να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την αίθουσα υπό γενική κατακραυγή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστους τους ισχυρισμούς του κ. Καλφαγιάννη, απαντώντας με νόημα πως η ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί για να βρουν κάποιοι τη δουλειά τους, αλλά προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης. Της έγκυρης και αξιόπιστης, δηλαδή, ενημέρωσης, που εξυπηρετεί παράλληλα τον πλουραλισμό της…

Σχετικές ειδήσεις