ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αριστερή Πλατφόρμα: Τρέμουν τις συνέπειες και σπεύδουν σε εκλογές

Αριστερή Πλατφόρμα: Τρέμουν τις συνέπειες και σπεύδουν σε εκλογές

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η ιστοσελίδα iskra.gr που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας.

Το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκρηκτικό με τα στελέχη της Πλατφόρμας να μην χάνουν ευκαιρία για επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή για τις νέες βολές στάθηκαν τα σενάρια που φέρουν το Μαξίμου να προκηρύσσει εκλογές αμέσως μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Στην παραπολιτική της στήλη «κοκκινοπιπεράτα», η ιστοσελίδα της Πλατφόρμας, εκτιμά ότι το Μαξίμου ανησυχεί πως θα χάνει καθημερινά μετά την ψήφιση της συμφωνίας απελπιστικά έδαφος για αυτό και επιδιώκει άρον άρον να «μη σπαταληθεί ό,τι πολιτικό κεφάλαιο αποδοχής έχει ακόμα».

Αναλυτικά, το σχόλιο του iskra έχει ως εξής:

«Το κυβερνητικό επιτελείο σχεδιάζει να μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης την ψήφιση του τρίτου μνημονίου στη Βουλή, με στόχο αμέσως μετά να προχωρήσει σε εκλογές εξπρές όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στο Σεπτέμβρη. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, ανησυχεί κάθε μέρα που θα περνάει μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, πως θα χάνει απελπιστικά έδαφος μέσα στο λαό και επιδιώκει άρον-άρον να μη σπαταληθεί ό,τι πολιτικό κεφάλαιο αποδοχής έχει ακόμα».

Σχετικές ειδήσεις