ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας - Καμμένος: Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια τετραετία (vids&pics)

Τσίπρας - Καμμένος: Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια τετραετία (vids&pics)

Δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα έγινε δεκτός στην πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την μεγάλη νίκη του κόμματός του στις εκλογές.

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ»

«Είναι νίκη του λαού. Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη. Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή για να σηκώσουμε ψηλά την υπερηφάνεια του λαού μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας για να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας. Η σημαία η ελληνική κυματίζει όχι μόνο στις πλατείες της Ελλάδας αλλά και στις πλατείες όλης της Ευρώπης. Είμαστε συνώνυμο του αγώνα και θα τον συνεχίσουμε για μια ολόκληρη τετραετία», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Έχουμε στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα. Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο που θα το πετύχουμε με σκληρό αγώνα και πολλή δουλειά», σημείωσε.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ανάκαμψη δεν μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό αλλά θα έρθει. «Η ανάπτυξη θα έχει κοινωνικό πρόσημο μέσα από την αναδιανομή πλούτου» πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι η εντολή είναι κρυστάλλινη και καθαρή εντολή «να ξεμπερδέψουμε με καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς».

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο και τόνισε ότι από αύριο θα σχηματίσουν από κοινού κυβέρνηση για να συνεχίσουν το έργο που άφησαν στη μέση.

Στην εξέδρα που είχε στηθεί ανέβηκε μάλιστα και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαιρετώντας μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα το συγκεντρωμένο πλήθος.

Σχετικές ειδήσεις