ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Άνθρακας ο θησαυρός» της λίστας Λαγκάρντ

ΝΔ: «Άνθρακας ο θησαυρός» της λίστας Λαγκάρντ

Βολές προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη αλλά και την κυβέρνηση, εκτόξευσε η Νέα Δημοκρατία για την μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ και την καθυστέρηση των ελέγχων, επισημαίνοντας πως αποδεικνύεται «άνθρακας ο θησαυρός».

Σε δήλωσή του, ο υπεύθυνος του Τομέα ΕργασίαςΒασίλης Οικονόμου αναφέρει πως ο κ. Αλεξιάδης προσήλθε στη συζήτηση στη Βουλή «με άδεια χέρια» και χωρίς το παραμικρό στοιχείο που να πιστοποιεί την πρόοδο στον έλεγχο της λίστας. Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δεν έχει εισρεύσει τίποτα νέο στα ταμεία του κράτους, τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας ομιλεί για ισοδύναμα για την εκπαίδευση και τις συντάξεις».

Δυστυχώς, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το μόνο σίγουρο ισοδύναμο που θα μπορούσε να υπάρξει από την πάταξη της φοροδιαφυγής και τον έλεγχο των διαφόρων λιστών, η κυβέρνηση «της δεύτερης φοράς αριστεράς» το έχει βάλει στο συρτάρι και αραχνιάζει επί 11 μήνες, στέλνοντας τον προηγούμενο Υπουργό για τη Διαφθορά κ Νικολούδη στο σπίτι του και σχολιάζοντας ανέμελα και στενοχωρημένα, τα βάσανα των Ελλήνων.

Σχετικές ειδήσεις