ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα απόρρητα emails της Χίλαρι Κλίντον για την Ελλάδα!

Τα απόρρητα emails της Χίλαρι Κλίντον για την Ελλάδα!

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2011 ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενημερώνει στενό συνεργάτη της Κλίντον πως η πτώχευση στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες δύο ημέρες!!!

Η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, κατά την θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την Ελλάδα. Αυτό το γνώριζε καλά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος τις έστελνε συχνά… ενημερώσεις.

Όπως αποκαλύπτει το ΕΘΝΟΣ το λήμμα: Ελλάδα, περιλαμβάνεται σε περίπου 100 emails της Χίλαρι Κλίντον, όσο ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι Κλίντον ενδιαφερόταν πολύ για την οικονομική κρίση. Μάλιστα, της είχε σταλλεί μέχρι και το βιογραφικό του Λουκά Παπαδήμου πρώην πρωθυπουργού επί οικουμενικής κυβέρνησης!

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΔΝΤ, Ντάγκλας Ρέντιγκερ ενημερώνει τους συνεργάτες της Κλίντον κι εκείνοι τον πιο έμπιστο συνεργάτης Τζέικομπ Σάλιβαν πως: «Η πτώχευση αναμένεται τις επόμενες δύο ημέρες»!!!

«Συνομιλητής» της Χίλαρι Κλίντον φαίνεται πως ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε μήνυμα με ημερομηνία 23 Ιουλίου 2010, η υποδιευθύντρια της Κλίντον, Ούμα Αμπεντίν την ενημερώνει ότι «κάλεσε ο πρωθυπουργός Παπανδρέου και θέλει να σου δώσει ενημέρωση από το ταξίδι στη Μέση Ανατολή»…

Σχετικές ειδήσεις