ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα μετά την δήλωση Παππά: «To Mega είναι παρελθόν»

Άγρια κόντρα μετά την δήλωση Παππά: «To Mega είναι παρελθόν»

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του MEGA και της κυβέρνησης μετά τα λεγόμενα του υπουργού επικρατείας, Νίκου Παππά, πως το «μεγάλο» κανάλι είναι πια «παρελθόν».

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις φέρεται πως έκανε ο υπουργός Επικρατείας στο πλαίσιο της δεξίωσης για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (24/7) στο Προεδρικό Μέγαρο, με την αντίδραση του MEGA μέσω του διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή να είναι σφοδρή, λέγοντας συγκεκριμένα πως «Το μαύρο στο MEGA δεν θα περάσει».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Βήμα» στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου ο υπουργός-«καναλάρχης» Νίκος Παππάς κυκλοφορούσε μέσα στο πλήθος με προσφιλές θέμα (τι άλλο;) τα κανάλια.

Προανήγγειλε μάλιστα το κλείσιμο του καναλιού Mega επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το Mega «αποτελεί πλέον παρελθόν» και ότι για το κλείσιμο ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες του.

Ο ίδιος αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του «υπουργού-καναλάρχη», λέγοντας ότι είναι απλώς «διαιτητής».

Ύστερα ο κ. Παππάς φέρεται πως συνάντησε διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο είπε ότι εάν το τίμημα της άδειας είναι μεγάλο κι ότι αν οι υποψήφιοι δώσουν πολλά λεφτά, τότε είναι πολύ πιθανόν να δοθεί άδεια και για πέμπτο κανάλι, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Όταν ο συγκεκριμένος διευθυντής τον ρώτησε αν θα κλείσει ένας τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος πληρώνει κανονικά τους φόρους, έχει 500 εργαζόμενους, δεν έχει ζημιές, έχει μικρό κέρδος, επειδή θα καταβάλει μικρότερο τίμημα, από τους άλλους υποψήφιους νεοκαναλάρχες, ο «υπουργός-διαιτητής» απάντησε ξερά ότι κανένας σταθμός δεν έχει άδεια, οι προσωρινές, είπε,έχουν λήξει τον Δεκέμβριο του 2015. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε για να συναντήσει την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Απάντηση Καψή: Το «μαύρο» στο MEGA δεν θα περάσει

Άμεση ήταν η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού, στις φερόμενες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, μέσω του διευθυντή ειδήσεων Μανώλη Καψή, ο οποίος κατά την παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είπε χαρακτηριστικά, πως «το μαύρο στο MEGA δεν θα περάσει».

Σχετικές ειδήσεις