ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες: Άρχισε ο πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων

Τηλεοπτικές άδειες: Άρχισε ο πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών άρχισαν τα χτυπήματα μεταξύ των υποψηφίων πάνω και κάτω από τη μέση.

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr που με άρθρο του προειδοποιούσε για δημιουργία κλίματος εμπλοκής – Σφάζονται μεταξύ τους οι υποψήφιοι

Πρώτος έβγαλε «το μαχαίρι από το θηκάρι» ο Alpha. Το κανάλι της Κάντζας κατήγγειλε πως ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου είχε συνοδεύσει επιχειρηματία και διεκδικητή μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στον Άρειο Πάγο, δηλώνοντας πως είναι δικηγόρος του. Ο Alpha εγείρει ερωτήματα για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται.

Τη σκυτάλη πήρε αμέσως ο ΣΚΑΙ. Mε έκτακτο δελτίο αργά το βράδυ της Δευτέρας έθεσε θέμα νομιμότητας του δικηγόρου που εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος στο διαγωνισμό. Όπως υποστηρίζει, ο κ. Γιάννης Μαντζουράνης ήταν προ μηνών συνήγορος άλλου υποψηφίου, θέτοντας εκ νέου ζήτημα νομιμότητας της διαδικασίας.

Γ. Μαντζουράνης: «Ψευδές και συκοφαντικό»

Ο κ. Ματζουράνης με δήλωσή του στην «Εφ.Συν.» αναφέρει: «Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του».

Άρχισαν τα... όργανα - Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr

Είναι προφανές πως με τον τρόπο αυτό πυροδοτείται πολεμικό κλίμα το οποίο καλείται να διαχειριστεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr που έκανε λόγο για ανησυχία στο Μαξίμου από τις κινήσεις ορισμένων καναλαρχών που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον διαγωνισμό.

Φοβούνται δηλαδή ότι κάτι μπορεί να... στραβώσει και να οδηγηθούν σε ανεπιθύμητες και καταστάσεις.

Για να αποφύγει λοιπόν το φιάσκο δεν διστάζει να τονίζει σε όλες τις κατευθύνσεις ότι αν χρειαστεί θα ακολουθήσει όλους τους μηχανισμούς που προβλέπει ο νόμος, με ό,τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο.

Σχετικές ειδήσεις