ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Μπακογιάννη: Ο διαγωνισμός κατέπεσε

Τηλεοπτικές άδειες - Μπακογιάννη: Ο διαγωνισμός κατέπεσε

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε σήμερα, Παρασκευή (23/09/2016) η Ντόρα Μπακογιάννη από το βήμα της Βουλής, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, κάνοντας λόγο για «άτακτη υποχώρηση».

«Από εκεί που ο πρωθυπουργός εξήγγειλε τα χρήματα που θα πάρει από τις άδειες κι ότι θα τα μοιράσει στους κοινωνικά αδύναμους ο κ. Παππάς προήλθε σήμερα και μας είπε ότι δεν υπάρχει καμία άδεια», είπε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Από την ώρα που πιάστηκε ψευδόμενη η Επιτροπή που ήλεγξε, και παρά τις σάλτσες που έβαλε ο κ. Παππάς για τη μάχη κατά της διαπλοκής σήμερα και τα άλλα γραφικά, επιβεβαιώνεται η άποψη ΝΔ ότι ο διαγωνισμός αυτός κατέπεσε κι έγινε μόνο για το θεαθήναι».

Στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας απάντησε, με γραπτή δήλωσή του, ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος: «Η κυρία Μπακογιάννη, έχει χάσει προφανώς επεισόδια και δεν έχει διαβάσει την προκήρυξη για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Την ενημερώνουμε ότι ο κ. Αλαφούζος, για λογαριασμό του τηλεοπιτκού σταθμού ΣΚΑΙ, κατέθεσε ήδη σήμερα την πρώτη δόση του τιμήματος ύψους 14.533.333,34 ευρώ».