ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτήλας: Στηρίζω Μητσοτάκη!

Φωτήλας: Στηρίζω Μητσοτάκη!

Φουντώνει το «φλερτ» μεταξύ του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, που διαγράφηκε από το «Ποτάμι», με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Ιάσωνας Φωτήλας όχι μόνο δεν διέψευσε ότι καλοβλέπει την ένταξή του στη ΝΔ αλλά δήλωσε δημοσίως πως στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε ενταχθεί στο κόμμα είτε όχι.

«Εξέφρασα την αγωνία μου για την πορεία του κόμματος», είπε ο Ιάσονας Φωτήλας για τη διαγραφή του από το Ποτάμι και συμπλήρωσε πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο κίνημα, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της ΚΟ.

Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, είπε ο βουλευτής Αχαΐας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν.

Ο ίδιος υποστήριξε στον Σταύρο Θεοδωράκη, πως η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τόνισε ότι δήλωσε ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση.

Ο Ι. Φωτήλας έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού και είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα.

Σχετικές ειδήσεις