ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βύρων Πολύδωρας – Δεν πάει άλλο η κατάσταση με το αδιέξοδο στο ΕΣΡ (vid)

Βύρων Πολύδωρας – Δεν πάει άλλο η κατάσταση με το αδιέξοδο στο ΕΣΡ (vid)

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο Βύρων Πολύδωρας τόνισε ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση με το αδιέξοδο στο ΕΣΡ και ότι πρέπει να υπάρξει συναινετική διάθεση προκειμένου να λυθεί αυτό το ζήτημα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πολύδωρα έχει ως εξής:

"Όπως ξέρετε η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο είναι σε ένα βραχυκύκλωμα και θεωρώ την πρόταση που μου έγινε να αναλάβω πρόεδρος του ΕΣΡ τιιμητική, αλλά και ως θέση ευθύνης.

Αυτό που εξέθεσα στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής είναι ότι με συνταγματική συμπεριφορά και συμμόρφωση αποδεχόμαστε την απόφαση του ΣτΕ και εννοούμε ότι το καίριο σημείο είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αροδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Αυτό έγινε αποδεκτό και αυτή είναι η νέα θέση για την συγκρότηση του ΕΣΡ.

Εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια.

Είδα τάση για συναίνεση που είναι προϋποθεση της δικής μου παρεμβάσεως, που εκτείνεται στην ανάληψη της πρωτοβουλίας να επικοινωνήσω με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και να εκθέσω τις σκέψεις μου και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την ένταση με τη Δικαιοσύνη δεν την εννοώ. Εκτός τόπου και χρόνου. Θέλω να είμαι παράγοντας θεσμικής και νομικής εξομάλυνσης".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βύρων Πολύδωρα.

Σχετικές ειδήσεις