ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Να μην μειωθούν τα πρόστιμα του ΚΟΚ

Θεοδωράκης: Να μην μειωθούν τα πρόστιμα του ΚΟΚ

Ανάρτηση με την οποία αναφέρεται στο τραγικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας έκανε στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι διαφωνεί με τη συζητούμενη μείωση προστίμων για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νιώθω λίγο χαζός επαναλαμβάνοντας κάθε τόσο τα ίδια και τα ίδια. Και το εξομολογήθηκα χθες το βράδυ στον Ιαβέρη. “Καλύτερα γραφικός, παρά εγκληματίας” ήταν η δική του απάντηση. 33 χρόνια φωνάζει αυτός – περισσότερα από όλους μας… και τίποτα δεν αλλάζει. Κάθε μέρα σκοτώνονται τέσσερις άνθρωποι στους δρόμους….Σαν δημοσιογράφος επέμενα στην εξής πρόταση: Τα σχολεία να κάνουν νυχτερινές επισκέψεις στα επείγοντα του ΚΑΤ. Να βλέπουν τα ανοιγμένα κεφάλια, τα αναπηρικά καροτσάκια, τους γύψους, τις βίδες. Τον θρήνο έξω από τις εντατικές. Να μεταφέρουν τη “συζήτηση” στο σπίτι. Έτσι ίσως οι γονείς τους αλλάξουν συμπεριφορά. Σαν πολιτικός φωνάζω σε ένα κενό. Έρχεται η κυρία Μυλωνά στην Επιτροπή Οδικής ασφάλειας της Βουλής, έρχεται ο Ιαβέρης, ουρλιάζουν, δίνουν στοιχεία, κάνουν προτάσεις, κάποιοι ξαφνιάζονται, κάποιοι αδιαφορούν… και τίποτα δεν αλλάζει».

«Επειδή είναι μπροστά μας να το πω. Διαφωνώ με τις εκπτώσεις και τις μειώσεις στα πρόστιμα. Εκπτώσεις στο έγκλημα; Ούτε εδώ μπορούμε να είμαστε σταθεροί; Να στείλουμε σε όλους και πρωτίστως στους εαυτούς μας ένα καθαρό μήνυμα;» καταλήγει το μήνυμα του κ. Θεοδωράκη.

Σχετικές ειδήσεις