ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγενάκης: Ζητάμε εκλογές εδώ και τώρα

Αυγενάκης: Ζητάμε εκλογές εδώ και τώρα

«Το αίτημα μας είναι εκλογές εδώ και τώρα και να δοθεί η δυνατότητα στον ελληνικό λαό να αποφασίσει εκείνος ποια θα είναι η πορεία και ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νεάπολης - Συκεών του κόμματος.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «εθνικολαϊκιστική» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι συντομότατα θα αποτελέσει παρελθόν.

«Είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί μας καλεί όχι το κομματικό καθήκον, αλλά το πατριωτικό καθήκον. Δίνουμε μαθήματα συμπεριφοράς και πατριωτισμού. Η Ελλάδα περνά εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Το βιώνουμε όλοι μας.

Ανασφάλεια, ανησυχία και μια κρίση που δεν είναι μονάχα οικονομική», είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μια εθνικολαϊκιστική κυβέρνηση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμπεδώσει αυτό που φοβόμασταν. Δημιουργεί μια κοινωνία εξαθλιωμένη, άρα -κατά τα αριστερά τους πρότυπα- μια εύκολα ελεγχόμενη κοινωνία. Όχι δεν θα τους το επιτρέψουμε. Είμαστε αποφασισμένοι ως Ν.Δ., ως υπεύθυνη παράταξη, μαζί με τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώσουμε με κάθε τρόπο ότι η Ελλάδα μόνο ενωμένη προόδευσε και αυτό θα γίνει και τώρα. Αν δουλέψουμε μαζί, συντονισμένα, τότε, συντομότατα, αυτή η κυβέρνηση θα είναι παρελθόν».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, οι πρώην υπουργοί Γιώργος Ορφανός, Κώστας Κιλτίδης, οι πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων Παναγιώτης Κοκκόρης, Στράτος Σιμόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Βίκυ Ευταξά κ.α.

Σχετικές ειδήσεις