ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξεκινούν προεκλογικές ετοιμασίες στη ΝΔ

Ξεκινούν προεκλογικές ετοιμασίες στη ΝΔ

Σε προεκλογικούς ρυθμούς φαίνεται πως μπαίνει η Νέα Δημοκρατία καθώς τα σύννεφα πάνω από την προεδρική εκλογή όλο και πυκνώνουν.

Στη Λεωφόρο Συγγρού αν και επίσημα διαψεύδουν κάθε κίνηση, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες να ετοιμάζουν ψηφοδέλτια, ανασύροντας από τα συρτάρια βιογραφικά υποψηφίων που έφταναν το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, σε οργανωτικό επίπεδο η ετοιμότητα βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς ο γραμματέας του κόμματος με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 40χρονια είχε δώσει εντολή και πολλοί κορυφαίοι βρέθηκαν στην επαρχία.

Είναι χαρακτηριστικό πως εκτός από τις 50 εκδηλώσεις για το σκοπό αυτό, υλοποιούνται και άλλες μικρές θεματικές σε πολλές οργανώσεις προκειμένου να διατηρείται «ζεστός» ο κομματικός μηχανισμός. Όπως έλεγε μάλιστα κορυφαίο γαλάζιο στέλεχος «είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί για κάθε ενδεχόμενο, ενώ αν αθροίσει κανείς τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο 6μηνο βγαίνουν πάνω από 100», δείγμα των αναμμένων μηχανών που διατηρούν οι γαλάζιοι εδώ και 2-3 μήνες.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, αναμένεται στην Αθήνα να πραγματοποιηθεί και συνάντηση όλων των επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ ανά την Ελλάδα, προκειμένου να δοθούν κατευθύνσεις για την περίπτωση που το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου δε βγει άσπρος καπνός.

Σχετικές ειδήσεις