ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ανοιχτό μικρόφωνο εξέθεσε ξανά τον Βούτση: «Πού έχω μπλέξει ρε μ@λ@κ@ με τους κ#λόγερους»!

Το ανοιχτό μικρόφωνο εξέθεσε ξανά τον Βούτση: «Πού έχω μπλέξει ρε μ@λ@κ@ με τους κ#λόγερους»!

Όχι μόνο με τους ηλικιωμένους, αλλά και με το «δαίμονα» του… ανοιχτού μικρόφωνου φαίνεται πως έχει μπλέξει για τα καλά ο Νίκος Βούτσης!

Και αυτό γιατί τον εξέθεσε για μία ακόμη φορά, στο τέλος της Διάσκεψης των Προέδρων, όπου συζητείτο ο διορισμός του νέου ΔΣ του ΑΣΕΠ, «μαρτυρώντας» ένα απρεπές του σχόλιο.

«Πού έχω μπλέξει ρε πού…η. Τι κ#λόγεροι είναι αυτοί ρε μ@λ@κ@...», ακούστηκε να λέει ο Πρόεδρος της Βουλής, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις σε όσους παρακολουθούσαν την κοινοβουλευτική συνεδρίαση.

Δεν ξέρουμε αν έχει κάποια σημασία, ωστόσο λίγα λεπτά νωρίτερα, ο κ. Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ είχε εκφράσει ενστάσεις επί της ψηφοφορίας…

Και μπορεί να μην έγινε αντιληπτό ούτε για ποιο λόγο εκνευρίστηκε, αλλά ούτε ποιους «στόλισε», ωστόσο είναι η δεύτερη φορά που το ξεχασμένο ανοικτό μικρόφωνο του Βούτση στην ΔτΠ τον εκθέτει, θεωρώντας προφανώς ότι το κλειστό κύκλωμα του Καναλιού της Βουλής έχει διακόψει την αναμετάδοση.

Τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε σε μέλη Επιτροπής ένα διάλογο που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος επισκεπτόταν την Αθήνα, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως διπλωματική γκάφα και για την οποία, μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο ίδιος έσπευσε να επιπλήξει τους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας ότι κακώς δημοσιοποιήθηκε ο «ελεύθερος σχολιασμός» του.

Σχετικές ειδήσεις