ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Και ξαφνικά ο Τσίπρας βρέθηκε στα σκουπίδια! (pic)

Και ξαφνικά ο Τσίπρας βρέθηκε στα σκουπίδια! (pic)

Μπορεί ο πρωθυπουργός να επανεξελέγη πανηγυρικά στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του συνεδρίου, αλλά κάποιος αποφάσισε να τον πετάξει στα σκουπίδια, ή πιο σωστά, στον μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Δείτε στη photo gallery του Newsbomb.gr τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Γιώργος Καραμέρος

Ο λόγος για τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος αποφάσισε να στείλει στην ανακύκλωση μια αφίσα από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που απεικόνιζε τον Αλέξη Τσίπρα!

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Καραμέρος θέλησε να διακωμωδήσει τον καβγά που είχε on air σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σήμερα, Δευτέρα (17/10/2016) στο κανάλι «E» με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη φωτογραφία που ο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής συμπεριέλαβε την εξής λεζάντα: «Για να μη στεναχωριούνται ο @AdonisGeorgiadi & ο @KaminisG βλέποντας τον @atsipras ξεκινήσαμε την ανακύκλωση των αφισών».

Βεβαίως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν άφησε την... καρφίτσα να πέσει κάτω και απάντησε μέσω twitter στον κ. Καραμέρο: «@karameros @KaminisG @atsipras χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση κατάλαβες που πρέπει να "πετάξουμε" τον @atsipras».

Σχετικές ειδήσεις