ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πήρε κεφάλι και τερματίζει πρώτη η Φώφη;

Πήρε κεφάλι και τερματίζει πρώτη η Φώφη;

Παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος υπήρχαν φωνές που ήθελαν τη Φώφη Γεννηματά να μένει εκτός παιχνιδιού σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στηνΚεντροαριστερά, φαίνεται τελικά πως τα πράγματα αλλάζουν ριζικά προς το καλύτερο για την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αρκετοί πολιτικοί αναλυτές θεωρούν «τελειωμένη ιστορία» την υπόθεση του ηγέτη στο νέο σχήμα της Κεντροαριστερά, με την κυρία Γεννηματά να φιγουράρει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Ήδη στελέχη του επιτελείου της έχουν κάνει τις πρώτες αναγνωριστικές «μετρήσεις» στον χώρο, οι οποίες έδειξαν ότι η Φώφη έχει πάρει κεφάλι στην μάχη για την ηγεσία του νέου φορέα και μάλιστα με μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο που προς το παρόν φαίνεται να είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Στα ατού της Φώφης Γεννηματά και στα οποία στηρίζει η ίδια και οι άνθρωποί της την σιγουριά ότι στην κούρσα αυτή θα διατηρήσει μέχρι τέλους και με άνεση το κεφάλι που έχει πάρει από το ξεκίνημά της, είναι πέρα από το βαρύ στον χώρο της κεντροαριστεράς όνομά της, η ανοιχτή στήριξη και προβολή που έχει στα περισσότερα ΜΜΕ.

Δύο μεγάλα συγκροτήματα μάλιστα τα οποία έχουν εφημερίδες και κανάλια στην διάθεσή τους στηρίζουν ανοιχτά την Φώφη Γεννηματά η οποία έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία και προβολή στα δελτία ειδήσεων και στην γενικότερη ειδησεογραφία τους.

Από την μεριά του, ο Γιώργος Καμίνης προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο μπορεί τις επαφές και τις σχέσεις που δημιούργησε με μια σειρά ΜΜΕ σαν δήμαρχος Αθηναίων, αλλά η περίπτωσή του είναι σαν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα βαριά χαρτιά του χώρου τα οποία έχουν ρίξει το ειδικό τους βάρος υπέρ της Φώφης Γεννηματά.

Σχετικές ειδήσεις