ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μηνύσεις για το… χαρτί υγείας απειλεί η Βούλτεψη!

Με μηνύσεις για το… χαρτί υγείας απειλεί η Βούλτεψη!

Μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση στους Νίκο Φίλη και Στάθη Λεουτσάκο, απείλησε να καταθέσει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, καθώς έκαναν το… λάθος να της υπενθυμίσουν στη Βουλή τις προεκλογικές τρομολαγνικές αναφορές της περί «έλλειψης χαρτιού υγείας», στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τα ηνία του κράτους.

Τα αίματα «άναψαν» στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, με αφορμή, τόσο διορισμούς κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε κρατικές θέσεις, όσο και τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τους κινδύνους εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Τη «σπίθα» έβαλε η βουλευτής της ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «βόλεμα» των «δικών της παιδιών», σχετικά με την τοποθέτηση στο τιμόνι του ΟΓΑ του κ. Θανάση Μπακαλέξη, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Στερεάς Ελλάδας.

«Αυτά που λέτε έχουν τόση σχέση, όσο και όσα λέγατε προεκλογικά ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας», απάντησε ο κ. Λεουτσάκος, προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Βούλτεψη, η οποία με τη σειρά της τον ειρωνεύτηκε, προτρέποντάς τον να συνεχίσει να μιλά για επιστροφή στη δραχμή: «Είστε άσχετος και απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Βρείτε την εκπομπή, ακούστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν το έχω πει ποτέ αυτό που μου αποδίδετε. Είναι αποτέλεσμα τρολαρίσματος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί στη διαμάχη να παρενέβη και ο κ. Φίλης, επικρίνοντας τον κ. Λεουτσάκο, ωστόσο η κυρία Βούλτεψη θεώρησε ότι η παρέμβαση αφορά στην ίδια, με αποτέλεσμα να τον απειλήσει με μηνύσεις, κάνοντας μέχρι και λόγο για έλλειψη ανδρισμού!

«Ό,τι έχει πει κανείς είναι καταγεγραμμένο. Σημασία όμως δεν έχει το τσιτάτο. Το τι έχει πει κανείς, αλλά το ύφος. Το θέμα που συζητούμε ξεφεύγει του χαρτιού υγείας», σχολίασε ο κ. Φίλης για να αντιδράσει ξανά η κυρία Βούλτεψη.

«Μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα - δεν θέλω να πω ότι δεν έχει ανδρισμό - καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους», τόνισε, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Φίλη, συνέχισε: «Θα καταφύγω στη δικαιοσύνη για συκοφάντηση αν ξαναειπωθεί. Ξέρετε εσείς από θέματα συκοφαντίας στην εφημερίδα σας».

Σχετικές ειδήσεις