ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει εκ νέου την Τρίτη (28/07) η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - Αποφασίζουν για συνέδριο

Συνεδριάζει εκ νέου την Τρίτη (28/07) η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - Αποφασίζουν για συνέδριο

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας (27/07/2015) η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως έγινε γνωστό, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο, Τρίτη (28/07/2015) στις 16:00 για διαδικαστικού χαρακτήρα ζητήματα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο έναρξης συνεδριακών διαδικασιών, καθώς και η εσωκομματική διαδικασία εφεξής - δηλαδή θέματα, όπως το αν και το πότε θα συγκληθεί Κεντρική Επιτροπή και με ποια ατζέντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατά τη σημερινή (27/07/2015) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έγινε συζήτηση ουσίας και κατατέθηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις για την αποτίμηση της εξάμηνης διαπραγμάτευσης, αλλά και για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μιας κυβέρνησης με κορμό την αριστερά μέσα στους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στην ευρωζώνη.

«Έγινε μια συζήτηση, κατά την οποία τέθηκαν πολλά ερωτήματα και απόψεις, για τη μέχρι τώρα, αλλά και τη μελλοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε κομματική πηγή.

Σχετικές ειδήσεις