ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές: Φώφη Γεννηματά: «Οι πολίτες θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα»

Πρόωρες εκλογές: Φώφη Γεννηματά: «Οι πολίτες θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα»

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

«Οι πολίτες θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα και γι αυτό η κυβέρνηση επισπεύδει τις εκλογές» υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο MEGA. Η κ. Γεννηματά επέκρινε την απόφαση του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι ο λόγος για τον οποίο πάει σε εκλογές είναι γιατί «φοβάται τη στιγμή που ο ελληνικός λαός θα καταλάβει τι έχει συμφωνήσει» με τους δανειστές, «γιατί πέταξε λευκή σελίδα, άνευ όρων υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση», όπως είπε.

«Φοβάται τη στιγμή που θα έρθει ο λογαριασμός στον πολίτη... 14 δισ. ευρώ θα πληρώσουν οι πολίτες ως αποτέλεσμα των λαθών του και της συμφωνίας που υπέγραψε άνευ όρων. Θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα, γι' αυτό βιάζεται τις εκλογές για να μη φτάσει σε αυτό το σημείο» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το ρυθμό με τον οποίο κάνει την κυβίστηση, τις τούμπες ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω τις μεταλλάξεις από τα ψέματα στην πραγματικότητα και από την πραγματικότητα στην εικονική πραγματικότητα» είπε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά.

Κράτησε σαφείς αποστάσεις και από τη ΝΔ, δηλώνοντας ότι «επιχειρεί να καθυστερήσει τις εκλογές για να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί, αλλά υπάρχει κόστος από τις καθυστερήσεις, θα έρθει νέος λογαριασμός με τις εκλογές».

Συμπλήρωσε πως «δεν είναι ώρα για επικοινωνία ούτε για πολιτικά τρικ».

Αναφερόμενη στις κινήσεις της προέδρου της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, είπε ότι «δεν είναι ώρα για παιχνίδια με τους θεσμούς».

Σχετικές ειδήσεις