ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουβέλης: Θα επέστρεφα στον ΣΥΡΙΖΑ υπό προϋποθέσεις

Κουβέλης: Θα επέστρεφα στον ΣΥΡΙΖΑ υπό προϋποθέσεις

Ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε σήμερα, Τρίτη (09/02/2016) ο Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του κόμματος έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους.

«Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα», δήλωσε ο Φ. Κουβέλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα. Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα», επισήμανε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο Φ. Κουβέλης τόνισε πως «όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν, να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

Σχετικές ειδήσεις