ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τον Τσίπρα στις κάλπες

Β. Κικίλιας: Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τον Τσίπρα στις κάλπες

«Πληρώνουμε ακριβά την άφρονα πολιτική της κυβέρνησης που έστειλε μήνυμα σε όλους τους μετανάστες να έρθουν άφοβα και χωρίς κόπο στην Ελλάδα», δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας για το προσφυγικό-μεταναστευτικό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Ο συντονιστής μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ αναφέρει ότι οι περιοριστικές πολιτικές και η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας που άσκησε η προηγούμενη κυβέρνηση, καταρρίφθηκε από την «καταστρεπτική πολιτική των ανοικτών συνόρων που εφάρμοσε ο κ. Τσίπρας και η ηγετική του ομάδα» και τονίζει ότι σήμερα η κυβέρνηση έχει ευθύνη να διαφυλάξει την έννομη τάξη, την ασφάλεια των πολιτών και τη σταθερότητα της χώρας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, για τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών είπε πως είναι αυτονόητη αναγκαιότητα μία εθνική πολιτική για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και επιτίθεται στον πρωθυπουργό. «Ο κ. Τσίπρας όμως, δεν με πείθει ότι έχει αλλάξει. Ενδιαφέρεται μονάχα για την προσωπική πολιτική επιβίωσή του, για το πώς θα κερδίσει κι άλλο χρόνο στην εξουσία», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα δήλωσε βέβαιος ότι αν ο πρωθυπουργός αισθανόταν ότι μπορούσε να κερδίσει εκλογές θα τις είχε κάνει ...χθες και εκτίμησε ότι «οι Έλληνες πολίτες θα τον τιμωρήσουν στις κάλπες, όποτε κι αν στηθούν αυτές».

Επιπλέον ερωτηθείς για τη διεύρυνση της ΝΔ είπε πως όλοι χωρούν και κανείς δεν περισσεύει.

«Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν το εφαλτήριο για να ανακτήσουμε την πολιτική ηγεμονία που χάσαμε λόγω του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά και λόγω δικών μας λαθών. Η ΝΔ δεν χωρίζει, δεν διαιρεί, η ΝΔ ενώνει», υπογράμμισε.

Σχετικές ειδήσεις