ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία ΝΔ για διαιώνιση της αυθαιρεσίας στα κανάλια

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία ΝΔ για διαιώνιση της αυθαιρεσίας στα κανάλια

«Ο διαγωνισμός για τις άδειες ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί. Όμως, η αυθαιρεσία και η ασυδοσία, τα θαλασσοδάνεια και το πάρτι της διαπλοκής, τελείωσαν», τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις δηλώσεις Γιώργου Κουμουτσάκου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η προθυμία με την οποία η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί το σύστημα της διαπλοκής είναι προκλητική, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση σε ανακοίνωσή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για μια ακόμα φορά, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Γ. Κουμουτσάκου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ περί "μη νομιμοποίησης" της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, εκφράζουν την αγωνία της ΝΔ για τη διαιώνιση του καθεστώτος αυθαιρεσίας εντός του οποίου λειτουργούν επί 27 χρόνια τα ιδιωτικά κανάλια στη χώρα.

Σε περίπτωση που ο κ. Κουμουτσάκος δεν το έχει αντιληφθεί, ο διαγωνισμός ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί. Όμως, η αυθαιρεσία και η ασυδοσία, τα θαλασσοδάνεια και το πάρτι της διαπλοκής, τελείωσαν. Καιρός να το αντιληφθεί αυτό η ΝΔ, να αλλάξει θέση και να αναγνωρίσει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις