ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωράκη το μεσημέρι

Συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωράκη το μεσημέρι

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι, με τον επικεφαλής του Κινήματος Το Ποτάμι Σταύρο Θεοδωράκη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Σημειώνεται πως για τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε χθες από τη Θεσσαλονίκη, πως είναι καλό να γίνονται οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και να βλέπουν τι περιθώρια υπάρχουν για επιμέρους συνεργασίες.

«Η πρωτοβουλία της συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη είναι δική του και θέλω να τον ακούσω. Εμείς έχουμε πει ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μας ενώνουν όλους κι αυτά είναι τα πατριωτικά, αυτά που αφορούν τη χώρα μας, και υπάρχουν επιμέρους συμμαχίες που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι αυτές οι συναντήσεις μπορούν να λύσουν συνολικά τα προβλήματα προσδιορισμού του μέλλοντος της χώρας. Πρέπει να γίνονται, όπως οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, να λέει ο καθένας τις απόψεις του και να δούμε τι περιθώρια έχουμε για επιμέρους συνεργασίες", επισήμανε.

Σχετικές ειδήσεις