ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Καψής: «Μετά τον Μάρτιο οι εκλογές»

Π.Καψής: «Μετά τον Μάρτιο οι εκλογές»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παντελής Καψής δήλωσε σήμερα πως οι εκλογές θα διενεργηθούν πιθανόν μετά τον Μάρτιο ώστε η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της.

Ο κ. Καψής επανέλαβε σε τηλεοπτική συνέντευξη του την Τετάρτη ότι η θητεία της κυβέρνησης εξαρτάται άμεσα από τον χρόνο που θα χρειαστεί για να τελειώσουν αυτές οι διαδικασίες, ο οποίος δεν μπορεί να είναι νωρίτερα από τον Μάρτιο.

Αναφερόμενος στην πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Antenna: "Δεν θα ήθελα να το προσδιορίσω χρονικά ακριβώς, γιατί κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να προλάβουμε να γίνουν νωρίτερα. Από τα τέλη Μαρτίου είμαστε σε περίοδο εκλογών".

"Το έργο της (κυβέρνησης) είναι συγκεκριμένο. Είναι η δανειακή σύμβαση, είναι το PSI, όλα αυτά τα ζητήματα. Χρονικά δεν προσδιορίζεται απολύτως, αλλά είναι φανερό ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν οπωσδήποτε μέχρι το Μάρτιο", συμπλήρωσε.

Ο Καψής ανακοίνωσε επίσης ότι έργο της κυβέρνησης είναι να φέρει και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο προς ψήφιση στην Βουλή, χωρίς όμως να προσδιορίσει τον χρόνο που θα γίνει αυτό.