ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Αλλαγή ηγεσίας τις επόμενες μέρες

Λοβέρδος: Αλλαγή ηγεσίας τις επόμενες μέρες

Η αλλαγή της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει τις επόμενες ημέρες και όχι εβδομάδες, διεμήνυσε ο υπουργός Υγείας, κατά την παρουσίαση της ιδεολογικής πλατφόρμας του για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ .

Ο κ. Λοβέρδος αναφερόμενος στην ψήφιση του νέου Μνημονίου, τόνισε ότι οι αλλαγές που δρομολογούνται θα οδηγήσουν στην εξάλειψη πόλωσης των δύο κομμάτων.

«Την Κυριακή χωριστήκαμε σε δυνάμεις του Δημοκρατικού εξορθολογισμού και σε δυνάμεις του λαϊκισμού. Η Κυριακή ήταν μια νέα αρχή, δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Όσον αφορά τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ και τη συνεργασία του με τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι η συμπόρευση γίνεται βάσει ιδεών.

«Θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι όχι μόνο την Κυριακή των εκλογών αλλά και τη Δευτέρα».

Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του υποδείγματος ανάπτυξης και πρότεινε ενοποίηση μετά τις εθνικές εκλογές των ασφαλιστικών ταμείων.

«Το τι είναι Δημοκρατία είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε», δήλωσε στην τοποθέτησή του ο Ευ. Βενιζέλος.

«Είναι μονόχνοτη και μονοδιάστατη η ΕΕ, ιδίως η Ευρωζώνη. Έχουμε να πείσουμε για τις ειδικές προϋποθέσεις του διαβήματός μας. Πρέπει να ανασυστήσουμε και να αναστήσουμε το ΠΑΣΟΚ.

Στην παρουσίαση της ιδεολογικής πλατφόρμας από τον κ. Λοβέρδο, έδωσαν το παρόν, εκτός από τον κ. Βενιζέλο, ο Κ. Σκανδαλίδης, ο Γ. Ραγκούσης, ο Γ. Πεταλωτής, η Ηλ. Μόσιαλος, η Θ. Τζάκρη, η Σ. Γιαννακά, ο Δ. Κρεμαστινός, Π. Κουκουλόπουλος και άλλα στελέχη του Κινήματος.