ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα εγκαίνια της γέφυρας του Νέδοντα ο Σαμαράς

Στα εγκαίνια της γέφυρας του Νέδοντα ο Σαμαράς

Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρέστη στην τελετή θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδοντα στην περιμετρική της Καλαμάτας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μάκη Βορίδη.

Παρόντες ήταν επίσης βουλευτές από όλη την Πελοπόννησο, καθώς και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Ο Αντώνης Σαμαράς, έγινε δεκτός με εκδηλώσεις ενθουσιασμού και στον χαιρετισμό του χαρακτήρισε «ένεση αισιοδοξίας, τόνωσης στο ηθικό όλων των Ελλήνων, που μπορούν να δουν έργα που πραγματώνονται για συγκεκριμένους στόχους» το εγκαινιαζόμενο έργο.

Σημείωσε ότι «λύνει πολλά προβλήματα της πόλης, δίνει υπεραξία στη γη και ταυτόχρονα αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ότι εργαζόμαστε και βάζουμε τις υποδομές όλοι οι Έλληνες μαζί, προκειμένου να υπάρχει τουρισμός, γρήγορη διέλευση και πάνω απ' όλα το δικαίωμα στη μαγική λέξη που όλη σήμερα αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της ΝΔ, την ανάπτυξη».

Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί «είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα».

Ο υπουργός Υποδομών, από την πλευρά του, χαρακτήρισε σημαντική την ημέρα γιατί με τη θεμελίωση του έργου εξασφαλίζεται η κατασκευή του περιμετρικού της Καλαμάτας ενός πολύ κρίσιμου έργου και με αυτό ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος του Μοριά, που ουσιαστικά δίνει απάντηση και λύση στις μεταφορικές ανάγκες της Πελοποννήσου.

Ευχαρίστησε επίσης τον αρχηγό της ΝΔ για την «καταλυτική» παρέμβαση στο θέμα της χρηματοδότησης των μεγάλων οδικών έργων.

Στον χαιρετισμό του προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ανέφερε ότι πρόκειται για «ηγέτη που ενσαρκώνει την αισιοδοξία και την ελπίδα του έθνους».