ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Γιώργος Βαρεμένος: Τις τελευταίες ημέρες μπήκαν πολύ θεαματικά αυτογκόλ

Εκλογές 2023 - Γιώργος Βαρεμένος: Τις τελευταίες ημέρες μπήκαν πολύ θεαματικά αυτογκόλ

Εκλογές 2023: «Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα, να πάρεις δύο - τρία πρόσωπα και να βάλεις πιο μπροστά» ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. 

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη αναφορικά με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη.

«Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα, να πάρεις δύο - τρία πρόσωπα και να βάλεις πιο μπροστά. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο απ' ό,τι τίθεται σε τέτοιου είδους προτάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για αναστοχασμό. Θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά τώρα. Αλλά δεν θα τα πω γιατί δεν είναι κατάλληλη ώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους άγονες αντιπαραθέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια ήττα η οποία ήταν εξωφρενικά μη αναμενόμενη και προσέθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες μπήκαν αυτογκόλ πολύ θεαματικά. Αυτό ξεπερνά και τη φαντασία, συμπλήρωσε.

Περαιτέρω, εκτίμησε πως είμαστε ενόψει μιας στρατηγικής ήττας των πολιτικών της Κεντροαριστεράς.