ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς στο Newsbomb.gr: Η αυτοδιοίκηση η μεγάλη μου αγάπη - 66 μεγάλα στοιχήματα

Χαρδαλιάς στο Newsbomb.gr: Η αυτοδιοίκηση η μεγάλη μου αγάπη - 66 μεγάλα στοιχήματα

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, άνοιξε τα χαρτιά του στο Newsbomb.gr και την Αμαλία Κάτζου για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, στηριζόμενος από τη ΝΔ, μίλησε στην Αμαλία Κάτζου για το Newsbomb.gr.

«Σε όλη μου τη ζωή ήμουν άνθρωπος του σκοπού. Ποτέ δεν ανέλαβε κάτι σχετικά εύκολο, αν θέλετε η συγκυρία αν θέλετε οι συνθήκες. Η αυτοδιοίκηση ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι την είχα αφήσει πίσω μετά την εμπλοκή μου στα κυβερνητικά καθήκοντα των τελευταίων 4 ετών, αλλά επιστρέφω εκεί όπου ξεκίνησα» ανέφερε εισαγωγικά ο κ. Χαρδαλιάς εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Αναφερθείς στις προκλήσεις της Περιφέρειας Αττικής, έκανε λόγο για 66 μεγάλα στοιχήματα, σημειώνοντας ότι κάθε πόλη του λεκανοπεδίου είναι ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο.

Επίσης, θέτοντας το προσωπικό του στοίχημα, είπε πως είναι ένας άνθρωπος που αναλαμβάνει αποστολές και θέλει να τις φέρει εις πέρας. Σημείωσε πως έχει δυσανεξία στο γραφείο και δεσμεύθηκε πως θα είναι συνεχώς έξω για να λύνει τα καθημερινά προβλήματα.

Περαιτέρω, προσδιόρισε ως απόλυτη προτεραιότητά του το κομμάτι της ασφάλειας στην Αττική.