ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Βαρεμένος: «Βλέπει» αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Στέφανου Κασσελάκη

Γιώργος Βαρεμένος

Βέβαιος ότι κάποιοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του Στέφανου Κασσελάκη εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαρεμένος

Αποχωρήσεις «βλέπει» ο Γιώργος Βαρεμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος. Ο Γιώργος Βαρεμένος στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ απειλείται με διάσπαση, αρκέστηκε να δηλώσει: «Στο μέλλον δεν αποκλείω τίποτα. Κάποιοι, όμως, μπορεί να θέλουν να φύγουν». «Η Έφη Αχτσιόγλου έχει πορευθεί με μια σοβαρότητα», συμπλήρωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει ύφος Τραμπ». «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Θα εξαρτηθεί και από την ηγεσία τι θα γίνει, όχι όμως τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί κάποιοι να περίμεναν να πάει ο Κασσελάκης με πατίνι στην Κουμουνδούρου, μπορεί κάποιοι να περίμεναν να μην πάει καν στη Βουλή, γιατί η Βουλή σήμερα είναι το TikTok, το Twitter και όποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τελικά όμως έγινε αυτό που δεν περίμεναν... Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στη Βουλή.

Μπορεί και μια μερίδα του κόσμου να μην θέλει να ακούει για βουλευτές και για πολιτικούς. Εγώ πάντως λέω τη γνώμη μου και δεν την αλλάζω. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι πάντα στον ισχυρό τρέχουν πολύ από κοντά», είπε, αναφερόμενος, στο πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη.