ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Το κόμμα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» - Επιστολή Δραγασάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Το κόμμα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» - Επιστολή Δραγασάκη

Η επιστολή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, για να πέσουν οι τόνοι.

Συνεχίζεται το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα έρχεται μία επιστολή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Τώρα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δραγασάκης, στην επιστολή την οποία δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα απευθύνοντας έκκληση για εκεχειρία και προτείνοντας οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση. Σημειώνεται πως η επιστολή απευθύνεται σε Στέφανο Κασσελάκη, τους υπολοίπους υποψηφίους προέδρους, δηλαδή την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νίκο Παππά, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του που έχει ημερομηνία 8 Νοεμβρίου, πως «το κόμμα κηρύσσεται σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης"» και ζητά να συσταθεί ολιγομελές, άτυπο κέντρο ευθύνης- αντιπροσωπευτικό της σύνθεσης του κόμματος- που εποπτεύει την αυστηρή τήρηση των οποίων μέτρων συμφωνηθούν.

Επισημαίνει επίσης σε σχέση με τις εκλογές πως το αποτέλεσμα των διαδικασιών δεν μπορεί να αμφισβητείται και ζητεί την απόσυρση των διαγραφών που έχουν ανακοινωθεί.

Σχετικές ειδήσεις