ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αμήχανη στιγμή Αχτσιόγλου - Κασσελάκη και οι αγκωνιές για την πρώτη θέση

Η αμήχανη στιγμή Αχτσιόγλου - Κασσελάκη και οι αγκωνιές για την πρώτη θέση
Eurokinissi

Η εκδήλωση είχε προκαλέσει εκνευρισμό σε Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη

Tο απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η εκδήλωση που έχει προκαλέσει αναταραχή και δυσαρέσκεια στους κόλπους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ υπό την αιγίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Δ. Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά. Την έκπληξη έκανε όμως ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση πριν λίγο.

Η Έφη Αχτσιόγλου που είχε τον λόγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είπε αμήχανα «γεια σου Στέφανε» και επανέλαβε «καλησπέρα Στέφανε». Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Δ. Τερζής έσκυψε και την ενημέρωσε ότι στη συνέχεια θα του δώσει το λόγο, η Έφη Αχτσιόγλου αντέτεινε: «Να μιλήσω όμως πρώτα».

«Έχουμε την αιφνιδιαστική άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία, θα του δώσουμε τον λόγο στη συνέχεια να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό» είπε ο Δ. Τερζής.