Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Δημήτρης Σταμάτης

Αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Δημήτρης Σταμάτης

Μετά τον Γιάννη Μανώλη και τον Χρήστο Ζώη, ακολούθησε και ο Δημήτρης Σταμάτης τον δρόμο της αποχώρησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Δ. Σταμάτης έστειλε την σχετική δήλωσή παραίτησής του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαι υποχρεωμένος να σας υποβάλλω και γραπτά την παραίτηση μου, αφού την υπέβαλλα το πρώτον προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών.

Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί.  Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε».

Διαβάστε επίσης: 

Σχέδιο Σαμαρά για νέο σκηνικό υλοποιούν οι αμφισβητίες του Καμμένου