Χρυσή Αυγή: Οι Έλληνες να κυκλοφορούν ξανά ελεύθεροι στις πόλεις

Χρυσή Αυγή: Οι Έλληνες να κυκλοφορούν ξανά ελεύθεροι στις πόλεις

Με αφορμή τη δολοφονία του νεαρού Ρομά

Η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει σήμερα συγκέντρωση στην περιοχή των Μεγάρων.

Ομιλητές θα είναι οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της:

«Ο Πυρήνας Μεγάρων της Χρυσής Αυγής καλεί όλους τους Έλληνες σε συγκέντρωση - πορεία διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας που θα γίνει το Σαββάτο, 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στην είσοδο της πόλης των Μεγάρων (έναντι Κοιμητηρίου). Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός. Εναντιωνόμαστε στην κατάληψη της ιστορικής μας πόλης από κάθε είδους εισαγόμενους και εγχώριους εγκληματίες που ενεργούν εις βάρος του λαού των Μεγάρων, καταδικάζοντας τον να ζει φυλακισμένος στον τρόμο του.

Οι λεηλασίες οι τραμπουκισμοί και οι δολοφονίες από τους καταυλισμούς των ρομά (Βλυχό, εργατικές κατοικίες και Κούμουλα) δεν μπορούν να γίνονται πλέον ανεκτοί. Γινόμαστε ένα, ενώνουμε τις φωνές μας και αντιστεκόμαστε στην ολιγωρία της Πολιτείας και της Τοπικής Αρχής απέναντι στη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών που γίνονται καθημερινά θύματα κάθε δυνατής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Η Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός πολιτικός φορέας που τηρεί έμπρακτα τις υποσχέσεις του, στέκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό με στόχο να μπορούν οι Έλληνες να κυκλοφορούν ξανά ελεύθεροι μέσα στις πόλεις».