ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος-Αποχώρησε από το βήμα της Βουλής

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος-Αποχώρησε από το βήμα της Βουλής

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος διέκοψε την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής και αποχώρησε από το βήμα.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Καμμένος δεχόταν συνεχώς διακοπές από τον αντιπρόεδρο της βουλής Γ. Καλαντζή, ο οποίος απηύθυνε συστάσεις προς βουλευτές που διαμαρτύρονταν και έκαναν φασαρία.

«Το έχετε κάνει τσίρκο, κάντε μου την χάρη», φώναξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον κ. Καλαντζή και τον κ. Κουίκ, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος φανερά εκνευρισμένος απο την οχλαγωγία να αποχωρήσει από το βήμα.

Στην αρχή της ομιλίας του για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι όλα όσα καλούνται να ψηφίσουν σήμερα οι βουλευτές ήταν «προσυμφωνημένα από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, ενώ πρόσθεσε ότι «παραβιάζεται το Σύνταγμα και στην διαδικασία και στην ουσία».

Παράλληλα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι «με τα χαράτσια, τους φόρους και τα συνεχή μέτρα οι εισπρακτικές εταιρείες θα κατάσχουν τα σπίτια, καθώς κανείς δεν θα μπορεί να πληρώσει»

Τέλος, είχε επιτεθεί και στον Α. Σαμαρά γιατί απουσίαζε από την βουλή, λέγοντας ότι «ο Πρωθυπουργός θεωρεί πολυτέλεια την βουλή»